Tuesday, February 20, 2007

5

Πέντε (5) τυχαίες πληροφορίες για τον βεεμωθ. Blame Loucretia.
  1. Η ημερομηνία και ώρα γέννησής μου είναι ίδια με 20 χρόνια διαφορά από την ημερομηνία και ώρα θανάτου του παππού μου από τον οποίο πήρα το όνομά μου. Αυτό αποτελεί μάλλον το μοναδικό μεταφυσικό κόλλημα του πατέρα μου και αυτό που με δυσκόλεψε περισσότερο να απορρίψω.
  2. Πριν 2.5 μήνες είχα το θράσος να παραβγώ με έναν Γερμανό στις μπύρες. Όταν σταμάτησα να μετράω το σκορ, έχανα με 7-3 στα μισόλιτρα και 0-3 στα κατουρήματα. Τουλάχιστον την επόμενη μέρα εγώ τον θυμόμουν.
  3. Το πιο κοντινό σε πλατωνικό έρωτα που έχω νιώσει είναι ότι ήθελα να γαμήσω τον παπά που μας έκανε θρησκευτικά στη β' λυκείου.
  4. Κάποτε ξύπνησα με την απορία πόσα μάτια έχω και πόσα πραγματικά μου χρειάζονται. Απέκλεισα τα ενδεχόμενα 1, 3 και >4 εύκολα, όμως το δίλημμα μεταξύ 2 και 4 μου πήρε κάποιο χρόνο. Θα μπορούσα να ψηλαφίσω αλλά τέτοιες προκλήσεις αυτογνωσίας δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα.
  5. Είναι γελοίο να έχω γράψει 2 ποστ το τελευταίο τρίμηνο και το 2ο να είναι από πάσα (γι' αυτό και οι πάσες μου θα γίνουν σε αναλόγως ασυνεπή μπλογκς).
Πάσα στους null (ξεφεύγει από τον χαρακτηρισμό ασυνεπής αλλά μου ζήτησε επίμονα να τον συμπεριλάβω), qfwfq, noheathen.

7 comments:

€lisavet said...

Για ποιο λόγο να σου χρειάζονται 4 μάτια? σαν τις παλιές φωτογραφικές για πάσο...remember?

ΒΕΕΜΩΘ said...

Δεν τις θυμάμαι... Εννοείς τόσο παλιές;

€lisavet said...

Δεν είχα κάτι τόσο παλιό ακριβώς κατα νου, αλλά κάτι τέτοιο. Έβγαζε 4 φωτογραφίες μαζί, η καθεμία από διαφορετική οπτική γωνία (για λίγες μοίρες), οπότε εσύ διάλεγες την καλύτερη για το πάσο.
Δεν απάντησες όμως, με ποια λογική 4 μάτια;

€lisavet said...

Α βρήκα και pic:

http://ec2.images-amazon.com/images/P/B00006HAIB.01._AA150_SCMZZZZZZZ_.jpg

δε θυμάμαι κώδικα για link :P

ΒΕΕΜΩΘ said...

Το θέμα είναι με ποια λογική αποφασίζεις ότι ΔΕΝ σου χρειάζονται πάνω από 2. Άρα αντιστρέφω το ερώτημα. Κι αν επιτρέπεται προσθέτω την απορία, γιατί τρώω πόρτα στο μπλογκ σου;

€lisavet said...

Με τη λογική ότι 2 είναι ο ελάχιστος αριθμός που θα μας εξασφάλιζε καλή εστίαση και ευρύ οπτικό πεδίο. 2 είναι τα ημισφαίρια του εγκεφάλου με τα οποία επικοινωνούν χιαστί οι οφθαλμοί. 2 χέρια έχουμε, 2 πόδια, 2 αυτιά. 2 μάτια έχουν τα υπόλοιπα θηλαστικά γύρω μας, "μες στα 2 της μάτια" τραγουδάει η Αλεξίου, 2 πόρτες έχει η ζωή, άνοιξα μια και μπήκα...

Φταίει που δεν είναι public.

Anonymous said...

情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫