Friday, December 05, 2008

Αδρανής

Σε αντίθεση με τον περισσότερο κόσμο, δεν έβλεπε τα προβλήματα ως εμπόδια σε στίβο. Ο ίδιος δεν διέθετε την ενεργητικότητα ενός αθλητή για να τα υπερπηδά. Προτιμούσε να τα βλέπει ως φορτηγά σε λεωφόρο που τον προσπερνούσαν. Όταν εκείνη την ημέρα τον προσπέρασε ξυστά το φορτηγό με τα εφηβικά του κόμπλεξ, τις ενήλικες τύψεις του, την επαγγελματική στασιμότητα και την συναισθηματική του ανεπάρκεια κοκάλωσε στιγμιαίως, είπε ψιθυριστά πρόσεχε που πηγαίνεις αρχίδι και ουφ, φτηνά την γλίτωσα πάλι. Με την βεβαιότητα ότι τίποτα δεν μπορεί πλέον να τον σκοτώσει, έριξε μια ματιά προς τα πίσω και συνέχισε να μην κάνει τίποτα.

Έστρεψε όμως πολύ νωρίς το βλέμμα του για να δει την καρότσα με ένα ληγμένο γιαούρτι ξεχασμένο στο ψυγείο του από το 2002 και δυο απλήρωτους λογαριασμούς της ΔΕΗ να στρίβει από την γωνία.

6 comments:

Loucretia said...

Behemoth!τι καλα που ξαναγραφεις!

(ελπιζω τοσο καιρο να μην ησουν σε αντιστοιχο φορτηγο)

Anonymous said...

θα κάνουμε και γκρουπ στο facebook: "Υποστηρίζω τον Βεεμώθ στα νέα του ποστς" ή "I bet I can find 100,000 people that want MOAR Behemoth"

ΒΕΕΜΩΘ said...

Nice to see you again loucretia. (Ξυστά πέρασε)

Null, I bet you can't find 20 people who'll know what the fuck you're talking about :)

eudokia said...

Something tells me that he can ;)...

TiTaNiA said...

Το τελευταίο σου πόστ που είχα διαβάσει και ξεχάσει στην συντήρηση, ήταν αυτό με τα "επιπλέοντα" παγάκια σου και το θεμελιώδες ερωτημά σου επι αυτού...

Ξυστά με πέρασες με εκείνο το τρίκυκλο.

Και ξυστά με τη νέα σου μηχανή.

Την καληνύχτα μου Βehemoth.

ΒΕΕΜΩΘ said...

Καλωσήλθες TiTaNiA :)